JUALAN DIBUKA !

blog ini sedang dalam proses update barang-barang untuk jualan dari masa ke semasa. sekiranya anda berminat untuk membeli sila isi BORANG PESANAN yang telah disediakan.

untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut bolehlah menghantarkan email ke : ceksumolekswork@gmail.com atau telegram ke @iamceksu


Sekian Terima Kasih.

DIY : How To Protect Your iPhone / iPod sync cable

Saya selalu ada masalah dengan cable.. rasanya korang pon tentu dah rasa apa yang saya rasa.. so dari masalah tersebut ada satu jalan penyelesaian..


Tara.....! buat macam ni.. boleh protect cable dari rosak lagi..

Cara Mudah Sahaja.. tutorial ni saja saya nak share.. panduan untuk saya dan untuk korang semua. ilmu yang simple untuk dikongsi bersama. Bahan-bahan yang digunakan pun tak banyak.. 


Cable dan Pen


Pen tu pen yang dah tak boleh diguna lagi.. so bahan yang ada pada pen boleh diguna semula untuk sebagai protection cable kita dari rosak.. cara-cara nak buat seperti berikut:-










SIAP....! senang je kan? tak payah nak cerita panjang.. dengan tengok gambar pon rasanya korang dah pandai nak buat macamana kan? :-) selamat mencuba..! mari selamatkan cable kita..! kredit to  instructables.com for the tutorial.


Follow AisumiChan on Twitter

BORANG PESANAN

Semua pelanggan yang menggunakan sistem pembelian dalam talian ini bersetuju dengan segala terma dan syarat, polisi dan prosedur termaktub didalam laman ini dengan rujukan. 

Nama Penuh:
Email:
No. Telefon
Alamat Pengeposan
Kategori Produk: Set Wajah (skin care)
Kosmetik / Make Up
Kecantikan & Kesihatan
Produk Khusus Wanita
Produk Khusus Lelaki
Produk Khusus Bayi
Wangian / Perfume
Kod Produk : (contoh : VS mini 1)

This HTML form was created by Freedback.


Pembelian akan diproses dalam masa 1-3 hari selepas transaksi pembayaran diterima. Pesanan akan terbatal sekiranya tiada pembayaran diterima selepas 48 jam dari tarikh invois pesanan dikeluarkankan. 

TERIMA KASIH DIATAS KEPERCAYAAN ANDA UNTUK MEMBELI BERSAMA KAMI.