JUALAN DIBUKA !

blog ini sedang dalam proses update barang-barang untuk jualan dari masa ke semasa. sekiranya anda berminat untuk membeli sila isi BORANG PESANAN yang telah disediakan.

untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut bolehlah menghantarkan email ke : ceksumolekswork@gmail.com atau telegram ke @iamceksu


Sekian Terima Kasih.

Tips: Padanan Kasut dan Juga Jeans (Female)

Jeans adalah fashion terkini yang disukai ramai.. kalau dilihat jeans mempunyai pelbagai jenis cutting.. skinny jeans.. boot cut jeans.. boyfriends jeans dan macam macam jenis lagi.. nak sesuaikan dengan kasut kadang-kadang mengambil masa yang lama.. this is few gaya penggayaan yang dicadangkan untuk menggayakan kasut dan juga jeans..
klik pada gambar untuk besarkan size gambar.. dah dapat idea kan? yiey! lepas ni nak memilih kasut tak susah lagi :-)


Follow AisumiChan on Twitter

BORANG PESANAN

Semua pelanggan yang menggunakan sistem pembelian dalam talian ini bersetuju dengan segala terma dan syarat, polisi dan prosedur termaktub didalam laman ini dengan rujukan. 

Nama Penuh:
Email:
No. Telefon
Alamat Pengeposan
Kategori Produk: Set Wajah (skin care)
Kosmetik / Make Up
Kecantikan & Kesihatan
Produk Khusus Wanita
Produk Khusus Lelaki
Produk Khusus Bayi
Wangian / Perfume
Kod Produk : (contoh : VS mini 1)

This HTML form was created by Freedback.


Pembelian akan diproses dalam masa 1-3 hari selepas transaksi pembayaran diterima. Pesanan akan terbatal sekiranya tiada pembayaran diterima selepas 48 jam dari tarikh invois pesanan dikeluarkankan. 

TERIMA KASIH DIATAS KEPERCAYAAN ANDA UNTUK MEMBELI BERSAMA KAMI.